Hvis du også er vild med hurtige biler, action og adrealinsus, så er det også vigtigt, at du husker at komme ned i gear og få slappet af. Findes der nogen bedre måde at gøre det på end med en drink? Her kan gin være en fantastisk alkohol at mikse drinks med. Alkoholen findes for det første i flere mærker og varianter. Der er altså rig mulighed for at finde en variant, der passer bedst til dine smagsløg. Derudover er der også et utal af drinks, som du kan mikse med spiritussen. Hvis du gerne vil have inspiration til drinks, så kan du se her.

Gin – gammel alkohol på nye flasker

Selvom der hele tiden opstår nye drinks, der har gin som hovedingrediens, så er spiritussen faktisk gammel. Det er muligt at finde skrifter om spiritussen, der går flere hundrede år tilbage i tiden. Det lader til at gin opstod, fordi folk troede, at enebær ville have en helbredende effekt, når bærret blev tilført i vin. Det var sådan at folk fik kendskab til, hvor lækkert enebær var, når det blev blandet med alkohol.

Da England gik amok i gin

For flere hundrede år siden var det muligt at producere gin i England uden en tilladelse. Det medførte, at der blev etableret et utal af forretninger, der handlede med gin. Som følge heraf blev der også drukket en masse gin. Det var så omfattende et forbrug, at man kalder tidsperioden for The Gin Craze. Til sidst blev forbruget af spiritussen dog så ødelæggende, at dødstallet steg. Her så regeringen sig nødsaget til at gribe ind. De gjorde det derfor igen ulovligt at producere og sælge gin uden tilladelse.