De fleste af os ender desværre med at leve en ret normal og kedelig hverdag. Vi står op, går på arbejde og dumper så ned i sofaen efter en lang og hård arbejdsdag. Derfor føler de færreste af os, at vi har tid eller mulighed for at leve et spændende liv med adrenalin i blodet. I stedet kompenserer vi ved at se blodige film eller ved at læse actionfyldte nyheder. Det er ærgerligt, for i sidste ende vil det lede til langt større glæde, hvis man selv lever et spændende liv fremfor at leve gennem andre.

Det mest dramatiske valg er selvfølgelig at lægge det konventionelle liv med fast bolig, fast arbejde og fast sengetid bag sig. Det lader dog ikke til at være målet for særligt mange, og det er heldigvis heller ikke nødvendigt for at kunne leve et spædende og tilfredsstillende liv. I stedet kan du forsøge at gøre alle de ellers hverdagsagtige øjeblikke lidt mere spændende.

Spænding i soveværelset

Du kan for eksempel gøre noget så banalt som at gå i seng med din partner om aftenen langt mere interessant ved at anskaffe dig et sæt frækt undertøj. Prøv bare af forestille dig, hvordan det ville ændre din aften, hvis du eller din partner gik i seng iført Nortie Sif Bundløse Blonde Strømpebukser. Mange par oplever i hvert fald, at en ellers så simpel ændring kan være med til at tænde op under deres sexliv. 

Med frækt undertøj bliver der nemlig sat gang i den slags tanker, og nattesøvnen får lov til at vente lidt endnu. Et mere hyppigt sexliv er desuden beviseligt forbundet med en generelt gladere og sundere dagligdag. Selvom det for nogle altså kan opleves som en smule grænseoverskridende, kan den slags altså være startskuddet til en mere spændende hverdag.

Gør det spændende at pendle

En mere spændende hverdag starter og slutter dog ikke i soveværelset. Du kan også gøre noget så kedeligt som din vej til og fra arbejde mere interessant, hvis bare du prøver en smule. 

Det kan du for eksempel gøre ved at tage en lidt anden vej, selvom den er langsommere. På den måde oplever du nemlig mennesker og udsigter, du ellers aldrig ville have set. 

Ligeledes kan du også gøre bilturen spændende med ny musik eller en spændende podcast. Din vej til arbejde behøver ikke kun være en halv time, hvor du overvejer de dårlige beslutninger, der har ledt til, at du nu er oppe før solen. I stedet kan det være en mulighed for at genopleve din barndom gennem musik eller lære noget nyt. 

Selv hvis du kommer til og fra arbejde med offentlig transport, har du masser af den slags muligheder. Du kan for eksempel gøre det til en regel, at du skal tale med ét fremmed menneske på vej hjem fra arbejde. Det vil helt sikkert ændre din hverdag og betyde starten på mange gode historier og bekendtskaber.